Pienpuhdistamot

PipeLife V6 panospuhdistamo
V6 biologis-kemiallinen panospuhdistamo on helppohoitoinen, käyttökustannuksiltaan edullinen ja varmatoiminen puhdistusmenetelmä yhden talouden jätevesien käsittelyyn. Panospuhdistamo käyttää talousjäteveden puhdistamiseen biologista ja kemiallista reaktioita.

V6 panospuhdistamolle on myönnetty CE-merkintä ja sen puhdistustulokset täyttävät jätevesiasetuksessa puhdistusjärjestelmille asetetut vaatimukset. Puhdistamomallia on saatavana myös useampien kotitalouksien yhteiskäyttöön.

WehoPuts 5 pienpuhdistamo
WehoPuts pienpuhdistamo on biologis-kemiallinen pienpuhdistamo joka ovat tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Pienpuhdistamo on hyvä vaihtoehto mikäli kiinteistöllä on rajoitetusti tilaa. Pienpuhdistamo ei tarvitse suodatuskenttää.

WehoPuts 5 pienpuhdistamo on mitoitettu 5 henkilön kuormitukselle. WehoPuts 5 ja 10 on varustettu omalla lietteenkeruujärjestelmällä, joka tekee loka-autotyhjennykset tarpeettomiksi ja laskee näin puhdistamon käyttökustannuksia. Ylijäämäliete siirtyy puhdistamossa olevaan lietepussiin, joka voidaan jälkikompostoida kotipihalla muun kompostoinnin yhteydessä.

Tuotehaku

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Pihakaivo Oy
Kaitaistentie 10
21230 Lemu

Y-tunnus: 2286675-3
Puh: 0400 788 358

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Pihakaivo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha