Tämänkin vuoden asennukset ovat käynnistyneet. Jätevesijärjestelmä omakotitaloon on ollut suosituin tuotteemme. Jälleen valmistumassa useita järjestelmiä. Esimerkkinä muutamia kohdekuntia: Turun Kakskerta ja Hirvensalo, Mynämäki, Parainen  Paimio, Naantali, Loimaa, Kaarina, Raisio, Nousiainen, Salo ja Masku.

Mikäli järjestelmääsi ei vielä ole päivitetty uuden asetuksen mukaiseksi niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä teille hyvä ratkaisu. Jätevesijärjestelmä haja-asutusalueella on meille aina ykkösasia. Tämä on edullisin tapa. Teemme jatkuvasti suunnitelmia ja asiakaskäyntejä.

 

jätevesipuhelin  puh. 040 1784445Nyt meillä Santander- rahoitus. Ota yhteyttä.


Lisäksi meillä nyt myös    Luotettava Kumppani -palvelu
Vallitsevan koronatilanteen takia emme järjestä yleisötapahtumia.  Mikäli haluatte tulla tutustumaan työkohteisiimme  niin niistä sovitaan erikseen.Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Pihakaivo Oy
Kaitaistentie 10
21230 Lemu

Y-tunnus: 2286675-3
Puh: 0400 788 358

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Pihakaivo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.