Laadukas suomalainen AquaThor -talousveden puhdistamo

Varastossa

0,01 €

AguaThor vedenpuhdistuslaite on suomalainen Cleantech-innovaatio. Saat yhdellä laitteella poistettua vedestä kaikki epäpuhtaudet käänteisosmoositekniikan avulla. AquaThorin ominaisuuksia ovat tehokas vedentuotto yhdistettynä vähäiseen energian kulutukseen ja pieneen kokoon.

Talousvettä kaikista luonnonvesistä

Veteen liukenee helposti ympäristön epäpuhtaudet ja maaperän mineraalit. AguaThor puhdistuslaitteen avulla voi puhdistaa turvallista vettä mistä tahansa kaivosta ja luonnonvedestä. Laite poistaa vedestä mm. suolan, raudan, mangaanin, bakteerit, virukset ja lääkejäämät.

Huoleton käyttää

Laite on helppo asentaa sekä uuteen että saneerauskohteeseen. Vähäinen huollontarve ja viiden vuoden takuu varmistavat huolettoman käytön.

Säästät ympäristöä, aikaasi ja rahaa

AquaThor vedenpuhdistuslaitteella saat käyttöösi pehmeää vettä. Pesuaineita kuluu tästä johtuen vähemmän ja voit unohtaa huuhteluaineet sekä kirkasteet. Pehmeä vesi ei muodosta kalkkisaostumia laitteisiin eikä käyttökohteisiin. Näin säästät siis ympäristöä, aikaasi ja rahaa.

Tehokas vedentuotto jopa yhden 250 W aurinkopaneelin tuottamalla energialla.

AguaThor puhdistaa vettä noin 100 l tunnissa*. Laite tuottaa hyvää talousvettä kotitaloutesi tarpeisiin. Saat kompaktilla kokonaisuudella poistettua vedestä kaikki epäpuhtaudet jopa ilman sähköverkkoa aurinkoenergian avulla.