Ekohuussi käymälä

Varastossa

0,01 €

Uutuustuote! Huom. tuotetta saa huhtikuusta 2018 alkaen!

Olemme ottaneet mökkituotteisiimme Navetta nikkareiden ulkohuussi mallin. Tuote on Suomessa suunniteltu ja myös Suomessa tehty 100% kotimaisuusasteella. Käymälä on suunniteltu rakennukseen joka kulkee nimellä Ekohuussi. Käymäläosa on kiinni rakennuksessa ja huolto tapahtuu ulkopuolelta, vaihtosäiliön avulla. Voit siis unohtaa lapion. Hankkimalla vaihtosäiliön toimitukseen mukaan saat myös jälkikompostoinnin hoidettua. 

Ekohuussi-käymälä toimitus sisältää istuinosan (lämpöistuimella) ja yhden säiliöosan. Toimitukseen kuuluu myös ilmaputket ja ilmahattu sekä seinäkiinnike ilmaputkelle. Toimituksessa on mukana myös suotonesteputki ja säiliö suotonesteelle (10L), sekä yksi kuivikepussi huussikuiviketta (80L). Tuotteen hyötytilavuus on 170L. ( 4-6 hlö kesämökkikäyttö )

Vaihtosäiliö ei kuulu toimitukseen mukaan vaan on hankittava erikseen! (Vaihtosäiliöpakettissa on mukana säiliö ja tukeva pressu katteena)

Toimitusaika noin 1 viikko!

Käymälän mitoituksia. Käymälä kiinnitetään ulkoapäin joten seinäaukko pitää olla 540mm korkea (tarkka) ja leveys 600mm (tarkka). Lattiassa pitää olla myös aukko, jonka leveys on takaa 540mm (noin 200mm matkan) ja edestä aukko on 420mm. Huom! Käymälä ottaa tuen koko matkalta lattiaan joten lattia-aukko on tehtävä huolella. Jotta säiliö kulkee käymälärakennuksen alla on istuinosan ja maan väliin jätettävä väliä 240-260mm.